Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuruları başladı

23 Temmuz 2020

Başvuru Formu için tıklayınız.

Sınav Başvuru Tarihi :27 Temmuz 2020 - 21 Ağustos 2020

Ön Kayıt Ücreti: 120 TL
Hesap No / IBAN: TR35 0001 5001 5800 7299 6894 98
(Vakıfbank banka içerisinden ücret yatırılacaktır)
Ya da okulumuzun sanal posu üzerinden online ödeme de yapılabilir.
Burada yeni öğrenci sekmesinin seçilmiş olduğuna dikkat etmek gerekir.

Online Ödeme yapmak için tıklayınız.

Ödeme türü için “Diğer Ödeme” seçilmelidir. Açıklamaya hangi sınav için olduğu ve aday adı soyadı yazılmalıdır. Ödemenizi tamamladığınız takdirde,sistem size bir dekont numarası verecektir. O numara ve şahsi bilgileriniz ile başvuru formunuzu doldurabilirsiniz.

*Adaylar, ön başvuru ücretlerini yatırdıktan dekont numaraları ile kişiel bilgilerini form üzerinden doldurarak sonrasında performans videolarını e posta ile gönderecektir.
*2020 YKS 1.Oturum Temel Yeterlik Testi (TYT) puanı en az 150 ve üzeri olan öğrenciler sınava başvurabilir.

Performans Video Gönderme Tarihi ( Online,seçici jüri tarafından değerlendirilecektir)
13 Ağustos 2020 – 23 Ağustos 2020 Pazar saat 17:00
Özgeçmiş (Pdf)
E posta: muzikyeteneksinavi@okan.edu.tr

Mülakat / Sınav Tarihi ( Yüz yüze mülakat)
24 Ağustos 2020- 28 Ağustos 2020 saat: 10:00 ile 17:00 arasında yapılacaktır.
Yer: Okan Üniversitesi Kadıköy (Hasanpaşa) Kampüsü

Yetenek Sınavı ve Mülakat Aşaması
Performans Videosu (30 Puan)
Tek ses, iki ses ve üç ses / Ezgisel bellek / Ritmik bellek (45 Puan)
Mülakat (25 Puan)

Video Kayıtlar İle İlgili Gerekli Bilgiler

• Aday öğrenciler videolarını wetransfer veya youtube liste dışı kayit özelliğiyle belirtilen mail adresine link olarak yollayabilirler. Adayların videonun kendisini mail adresine yüklemeleri olumsuz sonuç vereceğinden link olarak yollanması zorunludur.
  • Gönderilen videolardaki performanslar çalgı veya şan (ses eğitimi) alanında olmalıdır.
  • Gönderilen videolar 1 ile 4 dk arasında olmalıdır. En az 1 en fazla 2 video gönderilmelidir.
  • Gönderilen videoların formatı MP4, MPEG veya AVI formatında olmalıdır.
  • Özgeçmiş Word belgesi veya PDF olarak gönderilmelidir.

Sınav günü aday öğrencilerin yanında bulunması gereken zorunlu evraklar (Mülakat öncesi evrak kabul edilmeyecektir)
(Evraklar sınav günü görevlilere teslim edilecektir,eksik evraklı aday sınava alınmayacaktır)

• 2020 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) sonuç belgesinin çıktısı
  • Giriş ücretini ödediğine dair makbuz ya da banka dekontunun aslı
  • Ön kayıt başvuru formunuzun çıktısı
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • Nüfus cüzdanının fotokopisi.
  • Özgeçmiş

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME : Covid-19 önlemleri kapsamında,maskesiz adaylar okul binasına alınmayacaktır.Sınava gelirken yanınızda en fazla 1 kişi olması önemlidir.

24 Ağustos 2020- 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak yetenek sınavı ve mülakat ile ilgili cep telefonunuzdan veya e posta adresinizden bilgilendirileceksiniz.