2019-2020 Mezuniyet İşlemleri

29 Mayıs 2020

Değerli Öğrencilerimiz,
Sizlerin, Haziran 2020 Ay’ı içerisinde açılacak MEB öğretmenlik kadrolarına zamanında başvurabilmeniz için bütün ekibimizle çalışıyoruz.Bunun için mezuniyet yükümlülüklerini yerine getirip, usulüne göre başvurusunu yapan öğrencilerimizin işlemleri Fakültemizce hızla sonuçlandırılıp, Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne gönderilmektedir. Mezuniyet işlemleri Rektörlük ilgili birimleri tarafından en kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimiz e-devlet sistemi üzerinden işlemlerin sonucunu takip edip, geçici mezuniyet belgelerini alabilirler.

Bu konuda sorunla karşılaşan öğrencilerimizin en ivedi şekilde Bölüm Başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.

Hepinize bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, ülkemizin eğitim sisteminin 21. Yüzyıl gerçeklerine göre geliştirilmesi için elinizden gelen çabayı göstereceğinize inancımızla, ömür boyu sağlık ve başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli