Duyurular

Okan'da Kayıt Heyecanı Başladı

07 Ağustos 2019

İstanbul Okan Üniversitesi’ne hoş geldiniz.

Sınavlarda gösterdiğiniz başarıdan dolayı siz değerli öğrencilerimizi kutlar, öğrenim hayatınızda başarılarınızın devamını dileriz.

2019 - 2020 Akademik yılında Üniversitemize YKS kapsamında yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri ÖSYM’nin belirtmiş olduğu 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Bizler bu tarihlerde 08.30-17.30 saatleri arasında sizleri bekliyor olacağız. Fakültelerimizin tüm bölüm ve programları ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarına yerleşen öğrencilerimizin kayıt işlemleri Tuzla Kampüsümüzde (Tepeören Mah. Ballıca Yolu Cad. İstanbul Okan Üniversitesi Rektörlük Blok No: 11/11 Tuzla - İstanbul ) yapılırken, Meslek Yüksekokulumuzun tüm programlarına yerleşen öğrencilerimizin kayıt işlemleri ise Kadıköy Kampüsümüzde (Uzunçayır Cad. No: 4/A 34722 Hasanpaşa - Kadıköy / İstanbul) yapılacaktır.

Kayıt Yerleri ve Tarihlerini Görmek İçin Tıklayınız

Aşağıda internet üzerinden yapılacak olan ön kayıt ve kesin kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler ve gerekli belgeler bulunmaktadır. Kayıt işlemlerinizi sağlıklı bir şekilde tamamlamak için lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

ÖN KAYIT: Ön kayıt işlemi tüm öğrencilerimiz için zorunlu olup, ister e-kayıt isterseniz üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih edebilirsiniz. Her iki durumda da kayıt işlemine başlamadan önce ön kayıt ekranının doldurulması gerekmektedir. Üniversitemize gelerek kayıt yaptırmayı tercih edecek öğrencilerimiz, doldurduğu ön kayıt ekranının bir adet çıktısını yanında bulundurması gerekmektedir.

https://ois.okan.edu.tr/ogrenciler/onlineilkkayit/ adresinden ön kayıt işleminizi tamamlayınız. Eğer sisteme giriş sağlayamıyorsanız sebebi ÖSYM tarafından verilerin aktarımının bitmemiş olmasıdır. Bu durumda lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. ÖSYM tarafından verilerin aktarımı tamamlandığında ön kayıt ekranınız aktif hale gelecektir.

Adım Adım Kayıt İşlemleri