Kariyer ve Yaşam Dersi Yaz Okulu

12 Haziran 2019

KARİYER ve YAŞAM PROGRAMINI TAMAMLAMASI GEREKEN MEZUN DURUMUNDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Mezuniyet koşulu olan Kariyer Yaşam Programı kapsamındaki Kariyer ve Yaşam Dersi ve İş Yaşamına Hazırlık derslerini başarıyla tamamlayamamış 3. ve 4.sınıf öğrencileri için açılan Yaz Okulu bilgileri aşağıdaki gibidir.

AKADEMİK TAKVİMİ

Kayıt: 12 – 13 Haziran 2019
Derslerin Başlaması: 17 Haziran 2019
Derslerin Sonu: 31 Temmuz 2019
Dönem Sonu Not Girişleri Son Gün: 05 Ağustos 2019
Dönem Sonu Notlarının Son Teslim Tarihi: 08 Ağustos 2019

1. Yaz Okulu kayıt işlemleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
2. Sadece 3. ve 4. Sınıf öğrencileri bu dersleri alabilecektir.
3. 17 Haziran – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında ders programı uygulanacaktır.
4. Derslere devam zorunluluğu bulunmaktadır.
5. Kayıt ücretinin tamamı peşin olarak alınacaktır, dersten çekilen öğrenciye ücret iade edilmeyecektir. Ancak ders açılmaması durumunda ücret iade edilecektir.
6. Ders ücreti 400 TL (KDV dahil) olarak uygulanacaktır.
7. Öğrencilerin açılan dersleri başka Üniversitelerden almasına kesinlikle izin verilmeyecektir.
8. Yaz okulunda alınan Kariyer ve Yaşam Dersi , İş Yaşamına Hazırlık dersine sayılacaktır.

Yaz okulu dersleri O’learn üzerinden online olarak yapılacaktır.
Ders ile ilgili işleyiş ve tüm bilgileri O’learn platformundan takip edebilirsiniz.