2018 DGS Ek Yerleştirme Kayıt Evrakları

30 Ekim 2018

Kayıt Tarihi: 30 Ekim - 2 Kasım 2018

DGS Ek Yerleştirme Kayıt İçin Gerekli Evraklar

• 2018 Dikey Geçiş Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı)
  • Mezun olduğu lisesinden aldığı lise diploması aslı ile mezun olduğu Meslek Yüksekokulu’ndan aldığı ön lisans diploması aslı ya da geçici mezuniyet belgesi aslı (fotokopi veya noter tasdikli belge geçerli değildir.)
  • İkametgâh ile ilgili beyan (Bu form ön kayıt ekranlarında olup, öğrenci tarafından doldurulup imzalanarak kayıt esnasında Öğrenci İşlerine teslim edilecektir),
  • Sabıka Kayıt durumu ile ilgili beyan (Bu form ön kayıt ekranlarında olup, öğrenci tarafından doldurulup imzalanarak kayıt esnasında Öğrenci İşlerine teslim edilecektir),
  • 1996 ve daha önceki yıllarda doğan erkek öğrenciler için askerlik şubesinden alınan yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi (1997 ve sonrası doğumlu erkek öğrenciler tarafından ön kayıt ekranlarında bulunan Askerlik Durum raporunu doldurup imzalanarak kayıt esnasında Öğrenci İşlerine teslim edilecektir),
  • Son altı ay içinde çekilmiş 3 adet 4,5cm x 6 boyutunda fotoğraf
  • Kayıt tamamlandıktan sonra intibak işlemleri için fakülteye verilecek evraklar,
  • 2 Adet Onaylı transkript (1 adet transkript kayıtta Öğrenci İşleri Müdürlüğüne verilecek.)
  • 1 Adet Onaylı ders içerikleri
  • Ödemenin yapıldığını gösterir belge (Kayıt esnasında Mali İşler Müdürlüğü’nden alınacaktır. %100 ÖSYM Burslu öğrencilerden istenmez.)

EKSİK BELGE İLE KAYIT YAPILAMAZ.

UYARILAR :
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılamaz.

Kayıt için hazırladığınız Ön Lisans Diplomanızdan en az iki adet fotokopisini önceden kendinize alınız. Böylece Öğrenci Yurduna ya da başka kurumlara yapacağınız olası başvurularınızda zor durumda kalmayacaksınız. Zira kayıtta belgelerinizi teslim ettikten sonra geri istemeniz hem sizin, hem de Üniversitemiz Öğrenci İşleri Müdürlüğü açısından zaman kaybına neden olacaktır.

Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidirler.

Fotoğraflarınızın arkasına adınızı ve soyadınızı yazınız.

Ön kayıt işlemleri için tıklayınız.