2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu

Kayıt:18 - 20 Haziran 2018
Derslerin Başlaması:25 Haziran 2018
Derslerin Sonu:10 Ağustos 2018
  1. Yaz Okulu kayıt işlemleri Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  2. Yaz okulunda 25 Haziran - 10 Ağustos 2018 tarihleri arasında sınav haftaları dâhil 7 haftalık ders programı uygulanacaktır.
  3. Başarısızlık nedeniyle bir dersin Yaz Okulu’nda tekrar alınması halinde devam şartı aranmaz. Bir dersin Yaz Okulu’nda ilk defa veya devamsızlık nedeniyle başarısız olunması halinde alınması durumunda devam mecburiyeti vardır.
  4. Kayıt ücretinin tamamı peşin olarak alınacaktır, dersten çekilen öğrenciye ücret iade edilmeyecektir. Ancak ders açılmaması durumunda ücret iade edilecektir.
  5. Bir dersin saat başına ücreti 650 TL (KDV dahil) olarak uygulanacaktır.
  6. Yaz okulunda bir öğrenci toplam 3 ders veya 9 kredilik ders alabilir.
  7. Öğrencilerin açılan dersleri başka Üniversitelerden almasına kesinlikle izin verilmeyecektir.

Yaz Okulu Yönetmeliği hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Açılacağı ilan edilen derslere yeterli sayıda öğrenci kayıt yaptırmadığı ve dersin açılmayacağı durumda o dersi bir öğrencinin başka bir Üniversiteden alabilmesi için derse kayıt süresinde (18-20 Haziran 2018) kayıt yaptırmış olması şartı aranacaktır. Yaz okulu dersleri Kadıköy ve Tuzla Kampüslerinde yapılacak olup, ders programı 22 Haziran tarihinde ilan edilecektir.

Happy Life dersleri ve ücretleri için tıklayınız.

Yaz Okulunda açılacak dersler için tıklayınız.

Okan Üniversitesi dışından yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler;
Öğrencisi oldukları üniversiteden almış oldukları yaz okulunu üniversitemizden alabilmesi ile ilgili izin yazısı ve Mali İşler Müdürlüğü’nden aldıkları makbuz ile birlikte Yaz Okulu Ders Kayıt Formu'nudoldurarak Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerekmektedir.