İngilizce Hazırlık borçlu / şartlı / başarısız öğrenciler için Yeterlilik Sınavı

21 Mayıs 2018

İngilizce Hazırlık Sınıfı’nı önceki yıllarda almış olup borçlu / şartlı veya bşarısız durumdaki öğrencilerimiz için yapılacak olan Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Yeterlilik ve Muafiyet Sınavı, 29 Mayıs 2018 Salı günü Yabancı Diller Koordinatörlüğü dersliklerinde saat 10:00’da başlayacaktır.

Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17:00’ye kadar A-Blok 3. kat, orta koridor, 311 no.lu ofise şahsen başvurarak sınav kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

İngilizce Hazırlık Sınıfı’nı önceki yıllarda almış olup borçlu/şartlı veya başarısız durumdaki öğrencilerimizden bu sınava girmek isteyenler, ilk kayıt öğrencilerinin girecekleri 1 Haziran 2018 Cuma günkü Yeterlilik Sınavı’na kabul edilmeyecekleri için başvurularını zamanında yapmaları önem taşımaktadır.