Duyurular

SOGLA Akademi başvuruları açıldı

14 Mayıs 2018

Okan Üniversitesi Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile, SOGLA ve SOGLab paydaşlığında gerçekleşen Akademi, bu sene Lüleburgaz Belediyesi’nin desteği ile hayata geçecek.

SOGLA Akademi nedir?
Dünyada ve Türkiye'de çözülmesi gereken sosyal sorunların giderek artması ile birlikte görülmektedir ki, sosyal girişimleri oluşturan sosyal fırsatlar, sosyal girişimcilerin bu gereksinimleri karşılayabilme kapasitelerini fazlasıyla aşmış durumda. Bu sebeple yeni iş modellerine ve yeni oyunculara ihtiyaç duyuyoruz.

  • SOGLA Akademi, sosyal girişimcilik ekosistemine yepyeni oyuncular katmak için, Anadolu'dan keşfettiği gençleri sosyal girişimcilik ile tanıştıran ve onları yepyeni birer sosyal girişimci adayı olarak ekosistem ile buluşturan ilk ve tek "sosyal girişimcilik odaklı" kamp programıdır.
  • Temel amacımız, kampa fikirleriyle gelen gençleri, sosyal iş modellerini tasarlamış ve kavramları içselleştirmiş bir şekilde sosyal girişimcilik ekosistemine dahil etmektir.

Eğer çevrenizde gördüğünüz bir sosyal problemi kendinize dert ediniyor ve çözümü için harekete geçmek istiyorsanız başvurunuzu bekliyoruz!

Son başvuru tarihi: 21 Mayıs 2018
Sonuçların açıklanması: 24 Mayıs 2018
Kamp: 5-9 Haziran 2018, Lüleburgaz

Başvuru ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Duyurular