Diş Hekimliği Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni

20 Eylül 2018

Diş Hekimliği Fakültemizin Beyaz Önlük Giyme Töreni’nin 5’incisi 19 Eylül 2018 tarihinde Tuzla Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Işıl Küçükay 1. sınıf öğrencilerine “Diş hekimliğine ve diş hekimliği camiasına ilk adımlarınızı bugün beyaz önlük giyerek atıyorsunuz. Beyaz saflığın, temizliğin ve arınmışlığın simgesi” sözleriyle başarılar diledi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan konuşmasında sağlık sektöründe atılımlarımızdan ve yeni Diş Hastanemizin Tuzla Kampüsümüze 20 dakika mesafede olmasının öğrencilerimiz için büyük avantaj olduğundan söz etti.

Öğrencilerimize önlüklerini Mütevelli Heyet Başkanımız Bekir Okan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Koçak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr Mithat Kıyak, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Işıl Küçükay ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Onur Yarar giydirdi.