Konfüçyus Enstitüsü Çince Sınıfı Kayıt Duyurusu

12 Ağustos 2021

İstanbul Okan Üniversitesi Konfüçyus Enstitüsü 22 Ağustos 2021 tarihinden itibaren hafta sonları çeşitli Çince kursları açmayı planlıyor. Kurs düzenleme ve kayıt süreci aşağıdaki gibidir:

1. KURS TÜRÜ
ÇİNCE YETERLİLİK TESTİ 4. SEVİYE İYİLEŞTİRME SINIFI

• Öğretim Kitlesi: Üniversite öğrencileri (orta ve ileri düzeyde Çince yeterliliği)
  • Kurs Amacı: HSK seviye 4 kursları, Pekin Dil Kültür Üniversitesi’nin deneyimli Çince öğretmenleri tarafından geliştirilmiştir ve Çince öğreniminde yüksek oranda yeni kelimeleri unutmamayı ve dilbilgisinin anlaşılmazlığını çözümlemeyi hedefler. Öğrencilerin kısa sürede Çince yeterliliklerini geliştirmelerini ve HSK 4 sınavını geçmelerini amaçlar.
  • Ders Başlangıç ve Bitiş Tarihi ve Saati (Türkiye Saati ile): 22 Ağustos-10 Ekim 2021 (8 hafta), her Pazar 10:00-12:00 arası.
  • Öğrenim süresince kullanılacak materyaller: "HSK 4. Seviye Yoğun Eğitim El Kitabı" Öğretim Platformu: Çevrimiçi platform
  • Sınav ve Puanlama: %10 Devamlılık + %30 Ev ödevi + %60 Çevrimiçi sınavlara katılım.

TİCARETTE ÇİNCE

• Öğretim Kitlesi: Üniversite öğrencileri (temel Çince yeterliliği)
  • Kurs amacı: Çincenin ilk seviyesindeki üniversite öğrencilerine yönelik, Pekin Dil Kültür Üniversitesi’nin deneyimli öğretmenleri tarafından çevrimiçi öğretim, profesyonel iş Çincesi bilgilerini öğretmek ve öğrencilerin bir iş ortamında ve iş dünyasında başarılı bir şekilde iletişim kurma yeteneklerini geliştirmektir.
  • Ders Başlangıç ve Bitiş Tarihi ve Saati (Türkiye Saati ile): 22 Ağustos-10 Ekim 2021 (8 hafta), her Pazar saat 10:00-13:00 arası.
  • Öğrenim süresince kullanılacak materyaller: Çalışma notları veya elektronik eğitim yazılımı Öğretim Platformu: Çevrimiçi platform
  • Sınav: Çevrimiçi sınav

2. KURS ÜCRETİ
Kayıt Ücreti: 100 TL

3. KAYIT AŞAMALARI

• ci@okan.edu.tr adresine aşağıdaki bilgileri içeren bir e-posta göndermeniz gerekmektedir. Bunlar;
    Ad Soyad Cinsiyet
    Çince Yeterlilik Ana dil
    Yaş Meslek Ve
    Hangi kurs programını seçtiğinizi belirtin.
  • Kurumla iletişime geçildikten sonra kur programını belirleyip kayıt ücretini ödeyin. Ödeme bilgileri aşağıdaki gibidir:
    İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
    IBAN: TR410001500158007308122182
  • Dersleriniz hakkında bilgi almak için ödemiş olduğunuz tutarın makbuzunu e-posta yoluyla ilgili kuruma iletin.
  • Ders başlama tarihine ve ders saatlerine göre derse katılımda bulunun.
  • Kayıt için son tarih (kayıt ücretinin alınmasına bağlı olarak): 18 Ağustos 2021’dir.